MZD Connect

MZD Connect

Jedinstvo automobila i vozača.

 

Iskustvo vožnje Mazde slično je odnosu između konja i jahača: što su povezaniji, to mogu više uživati u putovanju. Veza je postignuta pružanjem mogućnosti vozaču da izvrši zadatak bez odvraćanja pažnje, na primjer, podešavanje komunikacijskih i navigacijskih postavki automobila, ostajući usredotočen na opuštajuću vožnju otvorenom cestom. Time možete zadovoljiti zahtjeve modernog svijeta, a istovremeno ostati sigurno povezan sa cestom.

 

U Mazdi vjerujemo da tehnologija treba poboljšati iskustvo vožnje, a ne odvraćati pažnju od nje.

Ostanite u zoni.

Raskošna nova unutrašnjost

Vozač je u središtu akcije

Sve potrebne informacije u jednom pogledu

Budući da smo i sami strastveni vozači, znamo kako je važno biti u okruženju u kojem su sve komande usmjerene ka pilotu. Ali, isto tako smo svjesni potreba naših putnika. Zato je unutrašnjost nove Mazde3 podijeljena u dvije zone. Jedna je prilagođena vozaču, pružajući sigurno, zabavno iskustvo vožnje bez stresa. Druga zona putnicima pruža osjećaj slobode i sigurnosti u otvorenoj, prostranoj i opuštajućoj atmosferi.

Brinemo se o vašoj sigurnosti.

HUD zaslon i nova instrument ploča

Ključ savladavanja problematične situacije je da sve potrebne informacije budu dostupne u tren oka. Mazdin novi aktivni vozački zaslon vozaču u stvarnom vremenu prikazuje informacije kao što su brzina, navigacijske upute i status i-ACTIVSENSE sustava aktivne sigurnosti, uključujući i upozorenja. Ti sustavi projiciraju informacije na prozirnu ploču montiranu na instrument ploči, izravno u točki gledanja vozača kako bi se smanjilo pomicanje očiju vozača i odvraćanje pažnje.

Video galerija. Pogledajte film koji će se prikazivati u cijelom svijetu za novu Mazdu3.

Ostanite povezani.

7-inčni zaslon

Ergonomski smještene komande

Stil u kombinaciji sa sadržajem

Navigacijske, komunikacijske i zabavne informacije prikazuju se na zaslonu od 7 inča kojim se upravlja zaslonom osjetljivim na dodir, glasovnim naredbama ili upravljačem sučelja čovjeka i stroja (HMI). Zaslon je smješten na instrument ploči iznad središnje konzole (a ne na njoj) i omogućuje kut gledanja od 16°. Zbog toga manje odvraća pažnju i lakše ga je vidjeti, što vas i vaše putnike povezuje sa cestom, okruženjem i svijetom oko vas.

Držite sve pod kontrolom.

Dodirni HMI upravljač

Najučinkovitije komande su one za koje osjećate kako su instinktivne. Nova Mazda3 opremljena je HMI upravljačem smještenim na središnjoj konzoli koji poboljšava upravljanje "na slijepo" sustavom za zabavu i informiranje. Smješten je tako da vozač može uhvatiti upravljač prirodnim pokretom bez muke. Dizajniran je tako da mu se može udobno i praktično pristupiti uz minimalno odvraćanje pažnje. Također, inteligentne glasovne naredbe više no ikada olakšavaju mijenjanje radijskih postaja, povećavanje karte ili traženje telefonskih kontakata.

Ostanite ažurirani.

7-inčni zaslon

Biti povezan znači biti dovoljno fleksibilan za prilagodbu u bilo kojoj situaciji. Mazdin novi sustav za povezivanje MZD Connect radi gotovo poput pametnog telefona - moguće ga je ažurirati s novim značajkama i funkcijama kada postanu dostupne. To znači da sustav vašeg automobila neće nikada zastarjeti i uvijek će pratiti vas i cestu.