hero o nama

Izazivanje konvencionalnog na svakom koraku.

 

Mi smo drukčija vrsta u automobilskoj industriji. To smo postali zbog mnogih izazova s kojima smo se suočili u prošlosti. No to dolazi i od jedinstvenog načina na koji ljudi koji rade u Mazdi gledaju na svijet. Gdje drugi vide konvencije kao stvari koje trebamo slijediti, mi na konvencije gledamo kao na stvari koje treba izazvati i poboljšati. Taj nas način razmišljanja služi i doveo nas je do inovativnog inženjerstva koje možete doživjeti u svakoj našoj Mazdi. Ponosni smo na to i ne želimo se mijenjati.

  • Duh svladavanja izazova

   Duh svladavanja izazova


   U našoj bogatoj povijesti susreli smo se s mnogim izazovima. Naš je jedinstveni duh te izazove vidio kao prilike za poboljšanje i inovaciju. Proizvodnjom boljih automobila izazivamo konvencionalno. Od dizajna nadahnutog prirodom do automobila koji vas povezuju s cestom i svijetom, svakom izazovu pristupamo na nov način. Zbog toga smo to što jesmo.

    

   Otkrijte više

   Duh svladavanja izazova

  • SKYACTIV TEHNOLOGIJA

   SKYACTIV TEHNOLOGIJA


   Pri stvaranju inovativne SKYACTIV TEHNOLOGIJE izazvali smo svaku tehničku konvenciju. Od prerađivanja motora s unutarnjim izgaranjem, mjenjača i podvozja do kombiniranja dizajna s aerodinamičnom učinkovitošću, zavirili smo u svaki kutak prilikom maštanja o načinu proizvodnje automobila.

    

   Otkrijte više

   SKYACTIV TEHNOLOGIJA

  • KODO dizajn

   KODO dizajn


   Dobar dizajn trebao bi vas pokrenuti. I doslovno i slikovito. Kako bismo ostvarili nove i dinamične oblike, naši dizajneri i inženjeri proučavali su evoluciju pokreta u prirodi kako bi osmislili zaprepašćujući dizajn KODO – duša pokreta koji usklađuje pokret s napetošću, elegancijom i protočnom gracioznošću.

    

   Otkrijte više

   KODO dizajn

  • MZD Connect

   MZD Connect


   Možete li zamisliti povezivanje s automobilom koji je "odsječen"? Ni mi. Zato vezu između automobila i vozača stavljamo u srce svake Mazde. Umjesto da slijedimo konvenciju i vozaču nudimo alate koji ga izoliraju od doživljaja vožnje, vjerujemo da tehnologija mora poboljšavati doživljaj vožnje, a ne odvlačiti pažnju od vožnje.

    

   Otkrijte više

   MZD Connect

  • Povijest Mazde

   Povijest Mazde


   Ponosimo se poviješću izazivanja konvencionalnog – od omogućavanja uporabe rotacijskog motora i pobjede na Le Mansu prerađivanjem svakog djelića automobila kako bismo ga olakšali, svakom izazovu uvijek nastojimo prići iz različite perspektive. Zbog toga smo to što jesmo.

    

   Otkrijte više

   Povijest Mazde

  • Aplikacije i preuzimanja

   Aplikacije i preuzimanja

   Od bitnih do zabavnih, odaberite i preuzmite neke od Mazdinih smartphone aplikacija i multimedijalnih sadržaja. Bilo da već posjedujete ili razmišljate o kupovini Mazde, ove aplikacije, pozadine, čuvare zaslona i melodije zvona će vas informirati, razveseliti i zabaviti na način kako to može samo Mazda. 

    

   Preuzmite aplikacije

   Čuvari zaslona, melodije zvona i pozadine

   Aplikacije i preuzimanja