“mazda2 cesta” mazda2 crvena “potpuno nova mazda2” mazda2 2015

Mazda CX-3 objedinjuje osobnosti zabavne vožnje i inteligentne performanse


SKYACTIV tehnologije omogućuje vam da doživite zabavnu stranu Mazde CX-3, a ujedno pruža kontrolu, sigurnost i nisku potrošnju goriva. Zato ćete gdje god pošli moći slobodno uživati u brzom, odzivnom upravljanju i superiornoj dinamici vožnje.

S inteligentnim i-ACTIVSENSE sigurnosnim značajkama koje vam pomažu da izbjegnete nezgode, imat ćete sigurnost, zaštitu i spokoj za vožnju sa samopouzdanjem.

  • “mazda2 aktivni vozački zaslon”

   Pogon na sve kotače i-ACTIV AWD

   Naš visokoučinkoviti i-ACTIV AWD sustav nove generacije omogućuje vam da uživate u Jinba Ittai iskustvu vožnje i snažnim performansama bez povećanja potrošnje goriva.

   Najmoderniji senzori neprestano nadziru stanje površine ceste i radnje vozača. Pametni sustav potom prenosi snagu na kotače s najviše vuče za dinamičku vožnju i na najskliskijim podlogama.

   Pogon na sve kotače i-ACTIV AWD

  • “mazda2 poluga mjenjača” mazda2 unutrašnjost “potpuno nova mazda2” mazda2 2015 “

   Inteligentni sustav kočenja u gradskoj vožnji (SCBS)

   SCBS sustav može vam pomoći da ne upadnete u nevolje na prometnim gradskim cestama kako biste mogli voziti s većim samopouzdanjem.
   SCBS sustav rabi ugrađene senzore koji nadziru razmak i brzinu približavanja vozilu ispred vas. Ako utvrdi da je sudar pri malim brzinama vjerojatan (radi pri brzinama do 30 km/h), sustav će napuniti kočnice za hitno kočenje ili automatski zakočiti kako bi spriječio ili ublažio posljedice sudara.

   Inteligentni sustav kočenja u gradskoj vožnji (SCBS)

  • Sustav nadzora mrtvog kuta (BSM)

   Mijenjanje prometnih traka i vožnja unatrag sada su znatno sigurniji zahvaljujući BSM sustavu Mazde CX-3. Sustav rabi senzore za skeniranje vozila na udaljenosti do 50 metara i ako vozilo uđe u vaš mrtvi kut, upozorava vas putem alarma i bljeskanja pokazivača smjera na retrovizorima.
   BSM sustav upozorava vas kada se bilo koje vozilo nalazi na nesigurnoj udaljenosti prilikom vožnje unatrag. Kada se područje iza vas raščisti, alarm se zaustavlja i omogućuje nastavak sigurne vožnje unatrag.

   Sustav nadzora mrtvog kuta (BSM)

  • Upravljač sučelja između čovjeka i stroja (HMI)

   Mazdino inovativno sučelje između čovjeka i stroja nove generacije podijeljeno je na dvije zone radi sigurnosti vozača. Aktivni vozački zaslon pruža informacije o vozilu u razini očiju kako biste mogli ostati usredotočeni na cestu ispred sebe.
   U drugoj zoni, sustav MZD Connect pruža vam jednostavan pristup komunikacijama, sustavu za informacije i zabavu i navigaciji putem zaslona u boji osjetljivog na dodir i komandi HMI upravljača.

   Upravljač sučelja između čovjeka i stroja (HMI)