CX-5

Drive together, uživajte zajedno

 

S potpuno novom Mazdom CX-5 uđite u nove dimenzije užitka u vožnji. Potpuno izmijenjen iznutra i izvana, naš najnoviji terenac srednje veličine udobno je i uzbudljivo voziti, a takav je i za putnike. Osmišljena i konstruirana da bi slavila vožnju, potpuno nova Mazda CX-5 svim putnicima pruža snažan osjećaj Jinba Ittai, onu sjajnu sponu i osjećaj jedinstva s automobilom.

 

Zahvaljujući evoluciji dizajna KODO i nenadmašnoj izradi, prekrasna je vanjština smiona i svrhovita u novoj živoj Soul crvenoj Crystal boji, a prostrana kabina u čijem je središtu čovjek tiha je, vješto oblikovana i iznimno udobna za vas i svakog putnika. Savršena za duge zabavne izlete s obitelji i prijateljima. Zahvaljujući naprednoj sigurnosnoj tehnologiji

i-ACTIVSENSE svatko se može opustiti i uživati u vožnji. Podijelite radost iznimnog iskustva u vožnji. 

 

 

Nova vrhunska boja karoserije, Soul crvena Crystal

Novi aktivni vozački zaslon s prepoznavanjem prometnih znakova

Nova je unutrašnjost dizajnirana oko vozača.

Poboljšano upravljanje i kontrola nad vozilom zahvaljujući sustavu G-Vectoring Control

Pogon na sva četiri kotača i-ACTIV

Maksimalna brzina: 208 km/h*

Ubrzanje: 100 km/h za 9,0 sekundi*

Potrošnja goriva: 5,0 – 6,8 l/100 km**

Emisije CO2: 132 – 159 g/km**

 

* Podaci se odnose na potpuno novu Mazdu CX-5 SKYACTIV-D 2,2 (175 PS) AWD, 6MT

** Minimalne i maksimalne vrijednosti za cijelo područje

Dizajn

Skladnom kombinacijom dizajna i inženjerstva u Mazdi vam omogućujemo užitak u vožnji i stvaramo snažnu vezu između automobila i vozača. Rođena iz dizajna KODO, potpuno nova Mazda CX-5 puna je energije i poleta s boljom aerodinamikom, poboljšanim performansama i upravljanjem. Soul crvena Crystal nova je živa boja prekrasne dubine i završne obrade poput one koju postiže vješt majstor. Nova boja naglašava ljepotu dizajna KODO i iznimno je živa i puna energije.

Performanse

SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS omogućava potpuno novoj Mazdi CX-5 da zajedno s vama skladno radi za veći užitak. Zahvaljujući našem inovativnom sustavu G-Vectoring Control vozilom upravljate i rukujete precizno i profinjeno. Zahvaljujući pristupu u čijem je središtu čovjek, zakretni moment motora prilagođava se radi optimiziranja opterećenja na svakoj gumi. Budući da je težište terenca više, primjećujete dobrobiti. Upravljanje je precizno, a kontrola poboljšana pa putnici uživaju u neometanoj i udobnijoj vožnji.

i-ACTIV AWD

Naše inteligentne sigurnosne tehnologije još su jedan od načina kojima nastojimo povezati vozača s automobilom. 27 osjetnika izvode preko 200 prilagodbi u sekundi da bi pomogli vozaču u prepoznavanju potencijalnih opasnosti, izbjegavanju sudara kada je to moguće i ublažavanju posljedica nesreća kada ih nije moguće izbjeći.

Napredna Sigurnost

Mazdin pristup sigurnosti više je od prvorazredne zaštite za vas i vaše putnike. i-ACTIVSENSE pružaju vam više užitka u vožnji Jinba Ittai. Dok uživate u vožnji, kamere i senzori pružaju vam sigurnost jer unaprijed prepoznaju rizike da bi mogućnost nesreća sveli na najmanju moguću mjeru. Potpuno nova Mazda CX-5 ima najnoviji Mazdin radarski tempomat i višebojni aktivni vozački zaslon s prepoznavanjem prometnih znakova, koji prikazuje ograničenja brzine i ostale znakove na cesti na vjetrobranskom staklu. Tako ste informirani i sigurni.

Boje Pogledajte raspon boja iz svakog kuta

Galerija Istražite sitne pojedinosti iz svake perspektive

car
car

upquote Uvjeti vožnje: nevažno. Mazdin pogon na sva četiri kotača i-ACTIV uvijek vam daje kontrolu downquote

Dizajn Kodo

Saznajte kako Mazda stvara automobile koji utjelovljuju dinamičnu ljepotu života

Saznajte više

Sigurnost

Zahvaljujući našoj naprednoj tehnologiji i-ACTIVSENSE, sigurni ste na cesti pa se možete opustiti i uživati u vožnji

Saznajte više

Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.
Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.