CX-5

Vrhunska evolucija dizajna i fina izrada

 

Izgled potpuno nove Mazda CX-5, zahvaljujući dizajnu Kodo prožimaju ljepota i energija. Od prednjeg pa do stražnjeg dijela, stvoren je uzbudljiv dojam okretnosti, brzine i moćne energije koja grabi prema naprijed. Da bi naglasila smione i elegantne obline SUV-a, Mazda je razvila Soul crvenu Crystal boju pomoću jedinstvene tehnologije lakiranja Takumi Nuri i stvorila toliko duboku i živu boju da je morate vidjeti da biste je doživjeli

 

Visokokvalitetna kabina u čijem je središtu čovjek na sve putnike ostavljaju dojam otvorenosti, integriranosti i udobnosti svojstvene poslovnoj klasi. Vješta izrada prisutna je svugdje. Prostrana luksuzna unutrašnjost oblikovana je oko vozača s ergonomskim komandama i novim upravljačem. To je mjesto u koje možete potpuno utonuti, pruža iznimnu udobnost i daje osjećaj sveobuhvatne kontrole. Putnici će se odmah opustiti na dubokim stražnjim grijanim sjedalima čiji se nasloni za potrebe dugih putovanja mogu spustiti. Svatko će uživati u novom audiosustavu Bose® s 10 zvučnika* i sustavu MZD Connect, naprednom sustavu za informiranje i zabavu.

 

** od paketa Revolution

  • Konstruirana oko vas radi bolje i sigurnije vožnje

   Konstruirana oko vas radi bolje i sigurnije vožnje

   Uvijek počinjemo s vama i najprirodnijim položajem za sjedalo, papučice, komande i upravljač. Kada se osjećate udobno, pojačava se užitak u vožnji Jinba Ittai

    

   Putnicima će se vožnja svidjeti koliko i vama. Zahvaljujući poboljšanoj aerodinamici i izolaciji buke, vašoj će obitelji i prijateljima biti udobno i osjećat će se opušteno straga kao i vi za upravljačem.

   Konstruirana oko vas radi bolje i sigurnije vožnje

  • Istaknite ljepotu Soul crvenom Crystal bojom

   Istaknite ljepotu Soul crvenom Crystal bojom

   Soul crvena Crystal nova je boja kojom se naglašavaju prekrasni oblici i teksture dizajna KODO potpuno nove Mazde CX-5. Soul crvena Crystal razvila se iz naše prepoznatljive Soul crvene i živost, dubinu i sjaj karoserije čini intenzivnijom dok se prelijeva iz svjetla u sjenu. Nanosi se u tri sloja našom tehnologijom Takumi Nuri.

   Istaknite ljepotu Soul crvenom Crystal bojom

  • Grijana stražnja sjedala s naslonima koji se mogu spustiti

   Grijana stražnja sjedala s naslonima koji se mogu spustiti

   Putnici na stražnjim sjedalima nikada neće imati potrebu da budu sprijeda. Nova su sjedala potpuno izmijenjena, dublja su i bolje se obavijaju oko vas kako bi ponudila iznimnu udobnost. Na dugim putovanjima naslone možete spustiti i opustiti se.  (Samo uz Revolution TOP)

   Grijana stražnja sjedala s naslonima koji se mogu spustiti

  • Sportski aluminijski naplatci

   Sportski aluminijski naplatci

   Potpuno nova Mazda CX-5 ima niski elegantni oblik, i dobre proporcije, a sportski i sofisticirani izgled naglašavaju 19-inčni metalik sivi aluminijski naplatci*. Pogledajte ponudu aluminijskih naplataka za e Mazdu CX-5. (dodatna operma koja se naplaćuje)


   Sportski aluminijski naplatci

  • Sustav MZD Connect

   Sustav MZD Connect

   Pomoću sustava MZD Connect t lako se možete povezati sa svojim svijetom i istodobno uživati u vožnji, osnažujući osjećaj Jinba Ittai; osjećaj jedinstva s potpuno novom Mazdom CX-5. 

   Upotrijebite lako dostupni 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir u boji, glasovne naredbe ili HMI komander kada su vam potrebne navigacija i komunikacija. Spojite se na svoj telefon i budite u tijeku putem društvenih medija.

   Sustav MZD Connect

  Dizajnerska filozofija Kodo Umjetnost u pokretu

  Čvrsto vjerujemo u japansko načelo „manje je više” pa je cilj potpuno novog CX-5 bio stvoriti jednostavan, a ipak elegantan oblik. U profinjenoj mišićavoj karoseriji automobila naglašava se naš najsofisticiraniji dizajn dosad – karoserija preuzima kontrolu u jednom pokretu, od prednjeg do stražnjeg dijela, i ostavlja trajni dojam brzine. Rezultat je automobil u kojem se funkcija i čvrstoća terenca kombiniraju s onim što mi smatramo živim umjetničkim djelom. Otkrijte više

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.
  Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.