Prepoznatljivi, najprodavaniji roadster – napravljen za čisti užitak u vožnji

 

Sportska Mazda MX-5 oduzet će vam dah prije nego što je počnete voziti. Sada je u ponudi u našoj novoj blistavo živoj boji karoserije, soul crvenoj Crystal, koja je napravljena da bi bila odraz ljepote i kvalitete dojmljivog dizajna MX-5, dizajna KODO – Duša pokreta. Kada sjednete u MX-5 i doživite njegov uzbudljivi potencijal, shvatit ćete što je čisti osjećaj užitka u vožnji.

 

Naša nagrađivana tehnologija SKYACTIV i „strategija grama” jamče da ovaj kompaktni lagani sportski automobil pruža uzbudljiv osjećaj vožnje – i stvara jedinstveni osjećaj Jinba Ittai, osjećaj jedinstva između vas i Mazde MX5. A to je naglašeno ugrađenim inovativnim sustavom MZD Connect sustavom informiranja i zabave i sigurnosnim značajkama i-ACTIVSENSE koje su poput produžetka vašeg tijela.

 

Dvosjed za potpuni užitak vožnje

Iznimno lagana karoserija SKYACTIV

Najprodavaniji dvosjed na svijetu

Mazdin koncept Jinba-Ittai – sjedinjenje vozača i automobila

Maksimalna brzina: 214 km/h*

Ubrzanje: 0-100 za 7,3 sekunde*

Potrošnja goriva: 6,0 l/100 km **

Emisije CO2: 139 g/km **

 

 

* Vrijednosti se odnose na model G160 sa ručnim mjenjačem.

**Vrijednosti se odnose na model G130 sa ručnim mjenjačem.

Nagrade Priznanje za inovativan dizajn

Potpuno nova Mazda MX-5 proglašena je japanskim automobilom 2015./2016. godine. To je drugi put kako je kultni dvosjed osvojio najprestižniju automobilsku nagradu u svojoj domovini, nakon što je prethodna generacija osvojila isto priznanje za 2005./2006. Nova Mazda MX-5 istovremeno je treća Mazda aktualne Skyactiv generacije modela koja je u protekle četiri godine osvojila titulu automobila godine u Japanu, nakon Mazde CX-5 (2012./2013.) i Mazde2 (2014./2015.)

Četvrta generacija ikonskog modela MX-5 dobila je nagradu “reddot: Nagrada Najbolji od najboljih”, najveće priznanje natjecanja, utemeljena na samo 1,6% ovogodišnjih prijava za izniman i inovativan dizajn. KODO linije i oblici predstavljaju suzdržanu energiju i sportsku “pokretnu” prirodu vozila Mazda.

Značajke Otkrijte što Mazdu MX-5 čini tako posebnom

Boje Pogledajte ponudu boja iz svakog kuta

Galerija Istražite i najsitnije detalje iz svake perspektive

car
car

upquote Kada vozite Mazdu, nikada ne vozite sami. Automobil i vozač u savršenom skladu. downquote

My Mazda Dom privatnih vlasnika Mazde

Otkrijte My Mazda

 

My Mazda je personalizirana platforma za privatne vlasnike Mazde. Ona vam omogućuje praćenja svih važnih dokumenata i informacija o vašoj Mazdi, od povijesti servisiranja do jamstava, korisničkih uputa i video uputa. Sve se nalazi na jednom mjestu. Usluga je dostupna na vašem računalu ili kao mobilna aplikacija. 

Saznajte više

Možemo li vam pomoći?

Možemo li vam pomoći?

Hvala vam što ste odvojili svoje vrijeme kako biste saznali više o potpuno novoj Mazdi MX-5. Želite li je isprobati sami?

Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i/ili vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Navedene brojke za MPG nastale su iz službenih rezultata koje regulira EU za provedene laboratorijske testove. Navode se isključivo radi usporedbe i ne moraju odražavati vaše stvarne rezultate vožnje.

 

** „Sustav upozorenja na napuštanje voznog traka”