Upečatljiv stil iznutra i izvana

 

Sportske konture karoserije i mišićava pojava potpuno nove Mazde2 izražavaju dinamiku. Dizajn KODO – duša pokreta proteže se od prednjeg do stražnjeg kraja. Njezin dinamičan stav doima se poput sprintera u startnim bloku koji se upravo sprema osloboditi silnu energiju.


Elegantna unutrašnjost pruža vrhunsku kvalitetu izrade, ergonomski dizajn i tehnološke inovacije - rezultat je osjećaj jedinstva s automobilom.

  • “mazda2 interijer” mazda2 vozačevo sjedalo “potpuno nova mazda2” mazda2 2015 “mazda2 instrument ploča”

   Kabina usmjerena prema vozaču

   Potpuno nova Mazda2 izgrađena je oko vozača s ergonomskim komandama i zaslonima. Značajke poput sustava MZD Connect* pružaju vam snažan osjećaj sjedinjenosti s automobilom.


   S ergonomskim rasporedom ručica i prekidača te izdašno namjestivim kolom upravljača i sjedalima, lakše je pronaći idealan položaj za vožnju. Ostavili smo i više prostora za ramena sprijeda te napravili širu središnju konzolu.

   Kabina usmjerena prema vozaču

  • “mazda2 interijer” mazda2 vozačevo sjedalo, crvena, “potpuno nova mazda2” mazda2 2015 “mazda2 instrument ploča” mazda2 crvena

   Inovativan, elegantni dizajn

   Pripremite se za polijetanje Ako sjednete u sporstski elegantni interijer potpuno nove Mazde2, vidjet ćete da podsjeća na kokpit zrakoplova.


   Sklop instrumenata oblikovan je kao u zrakoplovu, a ploča s instrumentima proteže se poput krila zrakoplova. Čak i ventilacijski otvori klima-uređaja predstavljaju dizajn mlaznog zrakoplova s linijama na oblogama vrata koji stvaraju dojam mlaza koji izlazi iz motora.  

   Inovativan, elegantni dizajn

  • “mazda2 prednja svjetla” mazda2 led svjetla “potpuno nova mazda2” mazda2 2015 “mazda2 sprijeda” mazda2 crvena

   LED prednja svjetla

   Potpuno nova Mazda prvi je naš automobil s LED prednjim svjetalima s četiri elementa postavljenih u vrhovima karakterističnih kromiranih krila - izraz istinske vitalnosti i dinamičkog gibanja.

   Prednja svjetla niskog profila imaju upečatljiv, gotovo predatorski izraz tijekom dana, a ističu se i u najmračnijim noćima, pružajući izvrsnu vidljivost i domet (dostupno samo na modelima Revolution i Revolution Top).

   LED prednja svjetla

  • “mazda2 5 vrata” mazda2 crvena “potpuno nova mazda2” mazda2 2015 “mazda2 kotači” mazda2 krilo, retrovizor

   Sportski aluminijski naplatci

   Izraz sportskog duha i dinamičkog pokreta od poklopca motora do naplatka. Od paketa Attraction nova Mazda2 serijski dolazi s 15-inčnim aluminijskim naplatcima, dok se model Revolution Top diči kontrastnim 16-inčnim aluminijskim naplatcima.  Oba dizajna prenose dojam snage i čvrstoće koji nadopunjuje atletski, mišićav stav potpuno nove Mazde2.

   Sportski aluminijski naplatci

  Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenima hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.