interior hero

Precizno izrađena unutrašnjost automobila odlikuje se i mobilnim povezivanjem.

 

Uđite u automobil i shvatit ćete kako je neobično prostran među sportskim kompaktima. Smjestite se u sportska sjedala i primijetite pažnju posvećenu svakom detalju vozačkog okruženja. Meke tkanine pružaj osjećaj luksuza. Vrhunski izgled elemenata od satiniranog kroma i na dodir ugodna završna obrada. Za još veći osjećaj luksuza najbogatiji paket nudi i kožna sjedala.


Razinu izrade u ovom smo vozačkom okruženju odveli na novu razinu. To je prva Mazda - i jedan od prvih automobila u klasi - koja nudi MZD Connect, naš sustav za mobilno povezivanje. Još jedan dokaz kako smo i zabavu u vožnji podigli na višu razinu.

107 g/km

Emisije CO2

4,1 l/100 km

Kombinirana potrošnja goriva

Potreban vam je prostor straga? Život je jednostavniji s našim fleksibilnim sustavom sjedala.

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Dotjerajte izgled

Stilski uredite unutrašnjost prema svojim željama

 • White Leather swatch
  White Leather
  slider
 • Leather swatch
  Leather
  slider
 • Black Sports Cloth swatch
  Black Sports Cloth
  slider
 • Black Cloth swatch
  Black Cloth
  slider
 • White Leather

MZD Connect sustav za mobilno povezivanje Uživajte u glazbi putem interneta i društvenim medijima.

Sustav za mobilno povezivanje povezuje se s vašim pametnim telefonom, reproducira glazbu putem ugrađenog audio sustava, a sve se prikazuje na 7" zaslonu osjetljivom na dodir.

Povezan sa sustavom za mobilno povezivanje, veliki 7" zaslon osjetljiv na dodir omogućuje vam da jednostavno upravljate izbornicima navigacijskog i infotainment sustava.

Vaš HMI komnder nalazi se između prednjih sjedala, pružajući vam mogućnost sigurnog i jednostavnog upravljanja audio sustavom te funkcijama telefona i interneta.

Napredno mobilno povezivanje u automobilu koje se prvi put nudi u Mazdi omogućuje vam da uživate u brojnim online funkcijama putem vašeg pametnog telefona. Pristupajte brojnim internetskim radijskim postajama širom svijeta i ostanite u vezi putem poruka, Facebooka i Twittera dok ste u pokretu.

Elementi poput velikog 7" LCD zaslona u boji osjetljivog na dodir s okvirom od satniranog kroma i HMI komander praktično smješten između prednjih sjedala, dizajnirani su kako bi bili jednostavniji za uporabu od konvencionalnih načina upravljanja multimedijom. S ovakvim mobilnim povezivanjem, iz luksuznog komfora vozačkog okruženja, možete slobodno uživati u zabavnom i sigurnom iskustvu vožnje.

 

Osim visokokvalitetnog dizajna, materijala i inovativnih rješenja, Mazda 3 posjeduje i ugrađeni napredni sustav MZD Connect za povezivanje s mobilnim uređajem kako biste mogli u pokretu sigurno slati ili čitati poruke, objave na Facebooku ili Twitteru. Ugrađen radio DAB omogućava vam uživanje u čistom zvuku vaših omiljenih mrežnih radijskih postaja.

 

Ovdje saznajte više o sustavu MZD Connect.


*Nije dostupan u osnovnom paketu opreme

Head-up zaslon Pomaže vam da pogled sigurno držite na cesti

feature focus 02

Najvažnije informacije o sigurnosti i vožnji projiciraju se kao virtualna slika - upravo kada vam je potrebna.

Head-up zaslon još je jedna od naših pionirskih značajki koja kombinira vrhunsku estetiku s vrijednom funkcionalnošću. Ova prozirna ploča - smještena u savršenoj liniji pogleda vozača - prikazuje ključne informacije o vožnji, uključujući brzinu, upute navigaciskog sustava i najbitnija upozorenja aktivne sigurnosti.

Kada pokrenete motor, Head-up zaslon (serijski od paketa Revolution) podiže se u okomit položaj. A kada počnete voziti, uvidjet ćete prednosti u pogledu sigurnosti i udobmosti zbog projiciranja ključnih informacija kao virtualnih slika - bez potrebe za odvraćanjem pogleda sa ceste.

Značajke Istražite pojedinosti ispod površine

Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenima hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

 

* Iskazana cijena sadrži PDV i trošarinu na cijenu vozila bez dodatnih opcija.