exterior hero

KODO dizajn automobila stvara sportski, dinamični oblik karoserije

 

Budući da je to automobil dizajniran s našom dizajnerskom temom "KODO – duša pokreta" , oblik karoserije izražava dinamično gibanje u svakom detalju - od prednje maske pa nadalje. Isklesani oblici potpuno nove Mazde3 Sport stvaraju dojam snažnog gibanja prema naprijed. Moćan, širok stav navještava uzbudljive performanse i upravljivost. A s KODO dizajnom, vanjština ovog automobila dočarava energičnu tenziju i osjećaj ritmičnog gibanja, koji već na prvi pogled utječe na vozače.

107 g/km

Emisije CO2

4,1 l/100 km

Kombinirana potrošnja goriva

Majstori

<p>Pogledajte kako naši inženjeri uče od majstora koji su izrađivali mačeve kako bi svaka Mazda imala vrhunsku kvalitetu izrade</p>

Majstori

 

Pogledajte kako naši inženjeri uče od majstora koji su izrađivali mačeve kako bi svaka Mazda imala vrhunsku kvalitetu izrade

car

upquote Baš kao i tradicionalne vještine, izrada iznimnog automobila oslanja se na vještinu i osjećajnost downquote

Kouji Tabata

Chief Designer – Mazda Japan

Mazda aluminijski naplatci Za još energičniji izgled

Ovi Mazdini aluminijski naplatci od 18 inča s uvijenim krakovima stvaraju dojam gibanja koji upotpunjuje KODO dizajn.

Snaga i gibanje aluminijskih naplataka od 18 inča naglašava moćan sportski oblik karoserije.

U osnovnom paketu Emotion serijski dolaze čelični naplatci od 16 inča s ukrasnim poklopcima, a u slijedećima Mazda3 serijski nudi aluminjske naplatke od 16 i 18 inča, kako bismo dizajnu automobila dodali osjećaj brzine i stabilnosti. S jednom od najlakših konstrukcija u klasi i dizajnom koji smanjuje buku na cesti te poboljšava upravljivost i stabilnost, naši Mazda aluminijski naplatci pružaju iznimnu kombinaciju stila i performansi. To su kotači koji odražavaju kombinaciju snage i odzivnosti automobila.

Značajke Istražite pojedinosti ispod površine

Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenima hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

 

* Iskazana cijena sadrži PDV i trošarinu na cijenu vozila bez dodatnih opcija.